Mandag aften kom udmeldingen om, at vi igen endelig må spille tennis.
 
Dog efter særlige anvisninger, som vi beder alle om at overholde.
 
Efter DGI, DIF's og Dansk Tennis Forbunds udmelding om, at vi nu må spille tennis igen efter særlige anvisninger, kommer her en række ekstra oplysninger.
Vi er klar over, at vi sender en en del mails rundt i disse dage, men det finder vi nødvendigt for at tage alle de rette forholdsregler - vi håber I bærer over med os.
Tirsdag blev de sidste net sat op, mange har allerede meldt sig ind og onsdag blev sæsonens første kampe spillet.
Vi har stillet håndsprit op i klubhuset - både inde og ude - og Sundhedsstyrelsen retningslinjer for udendørs sport hænger flere steder ved klubhuset, ligesom også DIF's gode råd til udendørs tennis i forhold til blandt andet bolde, afspritning af koste, brug af klubhus med mere.

Vi opfordrer naturligvis ALLE til at følge gældende retningslinjer, og en af de vigtigste er, at så længe der kun spilles kamp, må der være 4 på hver bane.
 
Vi har indtil videre valgt at suspendere alt hvad der hedder træning, socialtennis, voksenintro og ældretennis, men vi arbejder på en plan for, hvordan vi fra maj eventuelt kan træne i mindre grupper. Det vender vi tilbage med mere info om, for det ER tilladt at have træning på banerne, blot i begrænset omfang.
Vi ved, flere allerede efterspørger det, men vi må vente lidt endnu.
Det vigtigste er nu, at vi i hvertfald kan komme igang med at spille. Det glæder vi os i bestyrelsen meget til, og det tror og håber vi, alle I andre også gør.
 
OG TIL SIDST - hvis nogen skulle undre sig over beholderne til håndsprit, så er der rigtig håndsprit i, men dispenserne er fra håndsæbe . Mærkaterne er hjemmelavede, men spritten er den officielle fra Kvickly.
Hvis nogen har spørgsmål, så kontakt endelig en fra bestyrelsen..
 
Rigtig god kamp - hilsen bestyrelsen.